Over mij

Met lef en gedrevenheid zet ik mij in voor mijn passie, de gebouwde omgeving. Dit met interesse welke ik al heb sinds mijn jonge jeugd jaren met betrekking tot de geschiedenis en totstandkoming van gebouwen. Het heeft er voor gezorgd dat ik bouwkunde ben gaan studeren om er zo ook een carrière van te maken. En dan komen er veranderingen binnen de bouw en is het gewoon een kwestie van willen en doen.

Veranderen begint bij jezelf, dus daar heb ik mij dan ook mee bezig gehouden. Mijn nieuwsgierigheid en ondernemendheid zorgde ervoor dat ik sinds 2010 ben gaan verdiepen in BIM technologieën, innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Dit niet door afwachten tot er iets op mijn pad komt, maar actief aan de slag te gaan na het zien van mogelijkheden.

Wat als ik mijn interesse en kennis in bouwkunde, IT technologie voor informatie management en ervaring in de bouw combineer. Er zijn verschillende technologieën welke zorgen voor verbetering of een andere oplossing. Maar hoe en wat is de combinatie welke bijdrage aan een duurzame toekomst vastgoed en omgeving. Dit met schrijven met behulp van Informatie, Belevings en Verbindingstechnologie.

Mijn route tot nu toe:

 

 

 

 

 

Geef een reactie