Achtergrond

 

 

Ing. Marijke van Pouderoijen

Mijn doel samen ontwikkelen voor een duurzame toekomst vastgoed en omgeving met technologie

Dit met interesse welke ik al heb sinds mijn jonge jeugd jaren met betrekking tot de geschiedenis en totstandkoming van gebouwen. Het heeft er voor gezorgd dat ik bouwkunde ben gaan studeren om er zo ook een carrière van te maken. Mijn nieuwsgierigheid en ondernemendheid zorgt ervoor dat ik mij vanaf 2010 ben gaan verdiepen ontwikkelingen in de bouw op het gebied van nieuwe technologieën en BIM innovatie.

Nieuwe technologie & Digitalisering speelt een steeds grotere rol in ons leven en ook in het ontwikkelen van vastgoed. Ik ben iemand die dit uitzoekt wat een bepaalde techologie binnen planontwikkeling van vastgoed kan betekenen als verbetering of oplossing. Hierin is technologie meer dan alleen IT, maar ook bouw en procestechnologie. Deze worden verbonden met elkaar door de onderdelen informatie-, beleving- en verbindingstechnologie.

Uitdagingsproject

Vastgoed ontwikkelen is eigenlijk ook het zoeken of komen een oplossing / verbetering. Mijn bedoeling is dat de uitdagingen waarvoor ik zoek een onderdeel betreft binnen planontwikkeling van vastgoed.

vastgoedontwikkeling onderdeel 1  – Circulaire bouweconomie


Stappen in het verleden

 

 

 

Geef een reactie