Trek maar uit de muur

Digitalisering heb je ook bij de vastgoedgebruiker. Een kroketje uit de muur is best lekker en geld pinnen ook verdomd handig. Maar als je niet zo frequent bij een apotheek komt sta je wellicht raar te kijken van een automaat in de muur. Technologie welke invloed heeft op het gebruik van vastgoed voor flexibiliteit van de klant van vastgoedgebruiker.

Was eerst alleen een fysiek bezoek aan de apotheek nodig voor het krijgen van jouw medicijnen. Nu kom je via website/app uiteindelijk bij een automaat in de muur. En is ook 24/7 beschikbaar. Voor iets wat zich herhaalt sneller en aantrekkelijker dan in de rij wachten of op verlof uurtjes voor op te nemen.

De vertrouwde automaat bij een snackbar is dat al minder. Je hebt wel de keuze van wat je wilt hebben, maar beperkt tot openingstijden. Eigenlijk is hier de automaat een stukje etalage van een snackbar van aanbod welke je snel kan kopen. Dus afhankelijk van wat je wilt kan je als klant kiezen. Tussen de snelle weg van de automaat met wellicht toch een beperkt aanbod of toch in de rij wachten voor een specifieke bestelling.

In de bouw en vastgoed houdt men het ook nog liever bij de bekende als we open zijn, dan is er een keuze. En anders niet. De nieuwe technologie verdwijnt in de uitvoering van de bouw of creëren een etalage in de vorm van een informatieve website of fysieke showroom. De noodzaak van een nieuwe woning, verbouwing of renovatie herhaalt zich minder vaak dan trek in een kroketje of gebruik van medicijnen. Maar dat wil toch niet zeggen, dat het niet zou kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s